Емануела се извини на Димитър Динев за обвиненията, че е посегнал на сина им. Ето какво всъщност се е случило:

emanuela-8

Емануела публично се извини на Димитър Динев заради обвиненията, че е наранил сина им. Певицата се разкая, че е действала прибързано и така е обидила бащата на детето си.

Оказало се, че малкия Митко получил нараняванията по врата си по време на игра, а не са му причинени по насилствен начин.

Певицата призна, че е реагирала много емоционално, когато видяла охлузванията по шията на едногодишния си син. Фолк дивата, без да се замисли, обвини милионерския наследник. В крайна сметка се оказало, че бащата няма вина за нараняванията на детето.

emanuela-dete-4

Емануела се разкайва, че е наранила бащата на сина си и му се извинява за грозните си думи. Певицата се извини и на семейството му за причинените притеснения.

Преди два дни фолк дивата пусна снимки на едногодишния Митко, на които ясно се вижда, че има охлузвания по вратлето. Певицата обвини бащата Димитър Динев в безотговорно отношение, че не гледал детето, а обикалял по кръчми и го оставил на грижите на някое съмнително лице.

Обвиненията на Емануела не са съвсем лишени от основание. Фолк дивата остана много наранена от бащата на детето си, след като той предпочел алкохола и забавленията пред нея и сина им. Певицата разкри, че Динев й е посягал физически. Дори по време на бременността й я удрял многократно.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *