Шок! Емануела разкри: Димитър Динев ме биеше! Разделени сме окончателно!

emanuela-dinev-2

Емануела разкри най- после шокираща истина за раздялата си с бащата на второто си дете – Димитър Динев. Певицата призна, че той много често й е посягал физически.

Фолк дивата разкри, че когато се изнерви, Димитър я удря. Когато милионерския наследник не можел да си овладее нервите, шамаросвал Емануела. Певицата разказа, че при дори най- лекото спречкване, Динев я удрял. Докато живеели заедно, фолк звездата постоянно се страхувала да не го ядоса.

След всеки шамар, Димитър започвал да й се извинява и да я убеждава, че повече няма да го прави, защото много я обича. Всеки път обаче ставало едно и също.

emanuela-interviu

Скорошното събиране на Емануела и Димитър се оказало много кратко. Певицата отнесла поредната порция и шамари и го напуснала завинаги, разкри самата тя в предаването „Папараци“.

Според фолк дивата, най- близкият му приятел Иван много допринесъл за влошаването на отношенията им. Постоянно подтиквал Димитър да ходят по заведения, да се наливат с алкохол и да ходят по жени.

След поредния скандал между милионерския наследник и певицата, отново гарниран с шамари, Емануела е категорична, че вече раздялата им е окончателна.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *