Емануела с шокиращо признание: Родих Преждевременно, за да хрантутя милионера Динев! Още Разкрития Тук:

emanuela-vip-bradar-1

Емануела продължава да разкрива шокиращи подробности за връзката си с Митко Динев. Фолк дивата призна, че е била заплашвана от него и от баща му да мълчи и да не огласява нищо.

Емануела обаче е категорична, че повече няма да си мълчи. Певицата разкрива, че никога не е получила и стотинка от Димитър Динев – нито по време на връзката им, нито за издръжка на детето след раздялата им.

Семейството на Митко го отлъчило, след като научило за връзката му с Емануела. Баща му планирал да го ожени за някоя богата наследница. До този момент той залъгвал певицата, че работи и е много отговорен човек. Но след като останал без опеката на клана Диневи, Митко отишъл да живее в София в дома на фолк дивата.

Тогава Емануела разбрала, че всъщност той няма никакви доходи, а през цялото време просто получавал някакви джобни от баща си. Митко обаче умело баламосвал певицата, че си търси работа. Междувременно, Емануела не спирала да ходи по участия, за да може да издържи всички вкъщи.

emanuela-1

Фолк дивата обаче е категорична, че и двамата много искали да имат дете и синът им бил планиран. Когато забременяла обаче, й станало ясно, че Митко няма никакво намерение да подхваща работа, а разчита изцяло на нея. Затова Емануела ходела по участия почти докато роди.

От преумората и стресът, бебето се появило преждевременно. Митко все така нямал доходи и на Емануела й се наложило да се върне към клубните участия още на втория месец след раждането. Певицата разкрива, че в началото едва си стояла на краката, постоянно треперили.

В медиите обаче всички я обвинявали, че вместо да си гледа бебето, пак е хукнала по кръчмите. Емануела коментира сега, че никой не се е замислил, че новороденото има нужда от толкова неща, които трябва да му се купят.

Заради Митко, фолк дивата заминава с новороденото за Свети Влас, като оставя големия си син в София. Налага й се да пътува постоянно между двата града. Накрая казала на Динев, че не може да живее повече във Влас, тъй като и другото й дете се нуждае от нея. Той най- безочливо й отвърнал, че това не е негов проблем, а неин и не го интересува.

На раздяла й казал, че го интересува само какво вие ще пие, да ходи по курви и да си харчи малкото джобни.

Емануела признава, че това лято си дали един последен шанс да се съберат, но Митко отново провалил всичко. Към момента двамата не комуникират изобщо. Певицата признава, че й се налага да му напомня, че има дете, което е редно да вижда, поне от време на време.
Фолк дивата не крие, че получава парите за издръжката на сина си от дядото, Динко Динев, а не от Митко. С разкритията за фамилията обаче, Емануела рискува да я изгуби.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *