Емануела Загази! Губи издръжката от Диневи! Виж Тук:

emanuela-1

Сериозни проблеми с клана Диневи си навлече фолк дивата Емануела с разкритията, които направи за тях. Певицата направи шокиращи разкрития за Митко Динев и баща му Динко Динев, които ще й костват издръжката за второто й дете.

Емануела призна, че Динко Динев бил против връзката на сина си с нея и го заплашил с отлъчване от клана и лишаване от финанси. Поради тази причина Митко Динев живеел в дома на певицата, изцяло на нейна издръжка.

Забранявал й да се снимат, както и да пуска техни общи снимки. Митко Динев искал от Емануела никъде да не коментира връзката им, както и да си мълчи за разликата във възрастта им. Бил против да излизат заедно и затова си стоели само вкъщи.

emanuela-2

Малко след раждането на сина им, Митко заявил на Емануела, че се прибира в Свети Влас. Каза й, че баща му поставил ултиматум – или фолк дивата, или наследството на клана. Митко Динев предпочел да се върне в Свети Влас, за да не загуби дяла си от парите на фамилията.

Така Емануела останала сама с бебето, без никакви финансови средства. Фолк дивата призна, че си продала автомобила, за да има пари за издръжката на двете си деца. Наложило й да се върне към участията на живо, само месец и половина след раждането.

Не е тайна, че Емануела получава издръжката за малкия си син Митко- младши не от баща му, а от дядо му Динко Динев. Олигархът от Свети Влас обаче бил бесен от разкритията на певицата и се заканил да спре парите за детето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *