Емануела с потресаващи признания: Димитър Динев посегна на сина ни! Снимки:

emanuela-dete-4

Емануела направи покъртителни признания! Певицата обвинява Димитър Динев, че е упражнил физически тормоз и върху невръстния им син, който наскоро навърши годинка! Емануела подкрепя думите си и шокиращи снимки!

Фолк дивата е публикувала в профила си във фейсбук, че детето се е прибрало след поредното гостуване при баща си изплашено и с наранявания по шията. Певицата прилага и снимки на охлузванията по врата на сина си.

emanuela-dete-2

Емануела заявява, че Димитър Динев е зарязал детето под надзора на съмнителни лица, а през това време обикалял по дискотеки и се наливал с алкохол. Певицата разкрива, че докато едногодишния им син бил при баща си, той водил вкъщи, за да се забавляват.

emanuela-dete-3

Фолк дивата разкрива, че Динев я е пребил жестоко, докато била бременна в петия месец. Тогава певицата все още си мислела, че това е случайност. Фолк дивата разкрива, че срещу милионерския наследник е бил съден за побой над човек.

Наскоро Емануела разкри в свое интервю, че е била тормозена физически от бащата на второто си дете Димитър Динев и това е причината да се разделят.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *