Елена Кучкова друса голи ц*ци заради Иво Аръков

kuchkova-gola

Голи силиконови гърди се разляха снощи от тв екрана по време на Вип Брадър. Първо, Елена Кучкова реши да покаже защо е станала „Мис Плеймейт“, като покаже на съквартирантите си, а и на зрителите напращелите си от силикон цици. Добре, че поне се сети да сложи две лепенки отгоре.

Кучкова най- безсрамно друсаше гърди уж, за да даде кураж на затворения по същото време Иво Аръков. Освен гърди обаче, Елена реши да покаже и дантелените си прашки на съквартирантите.

kuchkova-vip-bradar

За да не остане по- назад, Зорница Линдарева също свали горнището си и сложи по две лепенки на зърната. Гледката обаче не оказа толкова вълнуваща за съквартирантите.

Накрая, за да се избъзика с палавите си съквартирантки, и Влади Въргала захвърли тениската си и сложи лепенки на гърдите си.

Въпреки че и Евгени Минчев, и Ива Екимова се опитаха да флиртуват с Иво Аръков, младият актьор проявява най- голям интерес към Кучкова. Младокът се опитва да закача силиконовата красавица, но удря на камък, защото Елена има сериозна връзка навън с анонимен политик.

Ето как Кучкова и Линдарева дадоха кураж на Иво Аръков. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *