И Ива Екимова хлътна по Иво Аръков

Иво Аръков защити славата си на плейбой в къщата на Вип Брадър. Въпреки че продуцентите се опитват да го изкарат Спящата красавица, актьорът успя на завърти главите на двама от съквартирантите си – Евгени Минчев и Ива Екимова.

ivo-arakov-ekimova

Първи на чара на Аръков подаде Евгени Минчев. Лордът дори ля горчиви сълзи, защото младокът не откликнал на чувствата му. Минчев посвети дори стихотворение на актьора, но уви. Аръков му заяви в прав текст, че е хетеросексуален.

Един от най- близките на Евгени Минчев в къщата, Ива Екимова обаче също не устоя на Иво. Кадрите от размяната на интимни жестове между 26- годишния актьор и 40- годишната пиар- ка бяха излъчени в присъствието на дългогодишния й приятел Петрозар. Той видимо се смути от фриволното поведение на половинката си, но успя да се окопити и да я съсредоточи.

Не го притесни и коментарът на Ива Екимова, че ако срещне Иво в бара, би го „опаткала“ без да се замисли. От кадрите стана ясно, че пиар- ката дори е правила масажи на актьора, здраво яхнала гърба му.

Евгени Минчев увисна на врата на Иво
Евгени Минчев увисна на врата на Иво

Камелия Воче разказа, че се видяла с Ива малко преди да влязат в къщата и тогава й казала, че не изглежда щастлива. Певицата предположи, че навярно Екимова иска да дразни приятели си Петрозар.

Коментарите на съквартирантите също бяха доста смущаващи. Кали заяви, че състоянието на Ива е „налудно“, защото прави масаж на Иво. Уош Мс пък директно заяви, че са влюбени.

Пред най- близката си приятелка в къщата, Жени Калканджиева, Екимова заяви, че е обикнала Иво и я попита дали могат да имат допирни точки. Манекенката й заяви, че ако желае, могат да имат.

В последствие обаче от думите на съквартирантите стана ясно, че Аръков се е отдалечил от Ива и навярно това е довело до ожесточената й реакция към него. Екимова го заклейми като лицемер и му подари една номинация.

Дали ще има разгръщане на любовни отношения между двамата обаче, няма да разберем, защото същата вечер Екимова беше изгонена от къщата. Веднага след напускането на къщата, Екимова се втурна в прегръдките на Петрозар и му каза, че го обожава. Ива заяви, че започват да работят за дете още от същата вечер.

Флиртът между Ива и Иво. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *