Елен Колева бди като орлица над Калин Терзийски във „Фермата“

elen-koleva-terziiski-1

Елен Колева не спира да бди над Калин Терзийски от началото на „Фермата“. Очите на актрисата са все в писателя, който разби сърцето й, и дори скача на останалите участници, заради него.

Терзийски се стои настрана от изкусителката Елен и се държи студено с нея, но тя явно не е готова да се откаже от него. Двамата изживяла кратка, но много бурна любовна връзка. Терзийски дори напусна дългогодишната си партньорка Ивана заради Елен. Но след няколко дни под един покрив с актрисата, се върна при жена си.

elen-koleva-terziiski-2

Точно преди началото на „Фермата“ писателят заяви, че връзката му с Елен Колева била само сексуална и след като й се наситил, я зарязал.

Фаталната актриса път призна, че все още не е преживяла любовното разочарование от Калин и се чувства нестабилна, когато той е наблизо.

Елен Колева обаче трудно прикрива чувствата си. На вечеря актрисата помоли Калин да работи да не се преуморява заради проблем с краката.

Терзийски призна, че влязъл във „Фермата“ заради хонорара. Писателят заяви, че парите са за образованието на дъщеря му, която следва медицина в Германия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *