Дъщерята на Калин Терзийски за връзката му с Елен Колева: Ще повърна!

elen-koleva-terziiski

Калин Терзийски най- после призна за връзката си с актрисата, отскоро поетеса, Елен Колева. Писателят написа в профила си във фейсбук, че двамата живеят заедно.

Много от приятелите на писателя и актрисата изобщо не повярваха на новината. В профила на Терзийски заваляха различни коментари, но преобладаващо отрицателно и иронични. Писателят обаче потвърди, че това е самата истина и изобщо не се шегува.

Реакцията на дъщеря му Калина обаче сложи край на съмненията, че Терзийски и Колева имат връзка. Младата жена написа кратко и ясно: Ще повърна!

elen-koleva-1

Мнозина подозират, че Елен Колева се е хванала с Терзийски от комерсиални цели, тъй като отскоро се изявява като поетеса. Актрисата се надявала той да й помогне да се пласира по- добре в писателските среди.

Калин Терзийски отскоро се завърна и към страшния си порок – алкохола. Така че никой не вярва, че Колева наистина е влюбена в него.

Терзийски обаче вече се е нанесъл в дома й. А в неговата къща в Банкя оставил да живее бездомник.

След като избяга от бизнесмена Александър Найденов – Сашо Майонезата, Елен не може да си намери работа като актриса. Не е тайна, че милионерът е спонсор на Народния театър и има много връзки в артистичните среди. Поради тази причина, Елен не може да упражнява професията.

Затова актрисата реши да издаде стихосбирка и да се занимава с поезия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *