Сашо Майонезата уволни Елен Колева от Народния

elen-koleva-uvolnena

Елен Колева остана без работа, след като беше уволнена от щата на Народния театър. Няма никакво съмнение, че зад безпричинното изгонване стои бившият й любовник Александър Найденов. Бизнесменът е част от настоятелството на Народния театър.

Актрисата обяви във фейсбук, че със сигурност неприятелите й сега се радват, но е сигурна, че ще успее отново да се изправи на крака. Елен не си позволява да обвинява публично бившия си, но той намекна още преди седмица, че морална к*рва като Колева нямала място в екипа на театъра.

Елен Колев беше назначена в трупата на Народния театър преди година. Тогава тръгнаха слухове, че Сашо Майонезата я уредил. И вероятно е така. Но това не подценява таланта на актрисата. Явно независимо колко си добър, трябва някой да те уреди с връзки, за да можеш да се изявяваш на най- престижните сцени.

sasho-mayonezata

И изобщо, как е възможно някакъв самозабравил се баровец да коли и да беси в най- известния театър на страната? Парите ли му дават право да назначава и уволнява, както му скимне? Какво общо има с театъра някакъв човек, известен като майонезен бос, но за когото няма къде да прочетете откъде се е взел, защото дори в интернет няма никаква информация за него. Освен за връзката му с Елен Колева.

Но не само това. Сега ще ни натрапват Сашо Майонезата и от тв екрана цели три месеца, докато трае Вип Брадър, защото тайнственият бизнесмен е решил да го дават по телевизията. Може би и си е платил за това удоволствие. Та същият този ще ни обяснява кой крив- кой прав в къщата, ще съди хората.

 

Елен Колева в „Шивачки“. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/GWe_BdIZwAk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *