Доказано: Кичка е пяла в „Сизър Палас“! – виж тук:

kichka-las-vegas

Кичка Бодурова се закле в дъщеря си, че наистина е пяла в „Сизър Палас“ в Лас Вегас. Легендарната певица посочи и имена на музиканти, които са били в оркестъра, с който се е изявила на сцената. Но нито майчината й клетка, нито сълзите, нито свидетелите, посочени от Кичка, убедиха дует „Ритон“ в думите на колежката им.

Катя и Здравко продължиха да се подиграват с Кичка, че лъже за изявата си в толкова реномирана зала, в която правят концерти Селин Дион и Елтън Джон. Ритонци я обвиниха, че не била показала снимки от концерта, нито пък намерили името й в афиша на „Сизър Палас“.

СЕТЛИСТЪТ БЕЗМИЛОСТНО СОЧИ ИСТИНАТА:

kichka-las-vegas-1

Концерт на Кичка Бодурова в звездното казино обаче наистина е имало. Фенове на певицата пуснаха сетлиста на певицата, на който ясно пише, че датата на изявата е 19 септември 1999 г., пише хотарена.нет.

Пълен морален крах за дует "Ритон"
Пълен морален крах за дует „Ритон“

Войната, която дует „Ритон“ обявиха на Кичка, с която иначе бяха доста близки, започна от твърдението й, че на концерта им Лас Вегас имало 25 души, от които тя завела осем. Бодурова многократно се извини на колегите си за думите си и им поднесе извиненията си. Ритонци обаче не ги приеха.

Вместо да простят, те започнаха да наговарят всички съквартиранти срещу Кичка. Основният им довод беше именно концерта в Сизър Палас, за който твърдяха, че си го е измислила. Останалите съквартиранти също заеха позицията на дуета, без изобщо да си имат представа от казуса. Никой не се замисли над сълзите и майчината клетка на Кичка.

За съжаление, едва ли ще видим публичното извинение към естрадната легенда, както ни натрапиха публичното й унижения. Усеща се, че продуцентите на шоуто проявяват лично отношение към Бодурова, като дори се включиха в подигравките на дует „Ритон“. Но каква е причината, все още не е ясно.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *