Джино си замина за САЩ! Ето какви бяха последните му думи:

djino-prasten

Джино се връща обратно в САЩ и няма намерение скоро да се връща в България. С какви чувства обаче си тръгва от родината любимата риалити звезда?

Джино благодари на феновете си за любовта, с която го подкрепят. Риалити героят най- много се радва на най- малките си почитатели. Джино е трогнат от посланията, с които го засипваха през последните месеци децата.

Бинкалана призна, че си тръгва щастлив от България. Въпреки че след Вип Брадър изживя много горчиви моменти заради бившата си Джена, Джино все пак остава с хубав спомен от родината.

Риалити звездата призна, че е много наранен от откровението на певицата за връзката им, която тя определи като загуба на време. Джино заяви, че лошото й отношение му помогнало да я забрави по- бързо и да си спести илюзиите, че някога го е обичала.

Голямата победа във Вип брадър
Голямата победа във Вип брадър

Джена обаче не се спря само с това болезнено откровение. Фолк звездата постоянно дразнеше бившия си годеник с възхвалите си за новия. Джена постоянно нарича Наско Стоев перфектния мъж и призна, че преди него била изгубила вяра в любовта. Думите й бяха много болезнени за Джино.

Победителят във Вип брадър обаче най- много се отвратил от певицата, след като тя изгонила родната си сестра от апартамента си, за да си живее само с Наско.

Така или иначе, Джино вече е забравил за лошите си моменти тук, а запазва само хубавите спомени за победата си в риалити шоуто и любовта на хората.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *