Джино с шокиращи разкрития за Джена! Пожела й болка и страдание!

djino-prasten

Джино Бианкалана се прибира в САЩ! Този уикенд риалити звездата даде последното си интервю преди завръщането си в Чикаго.

Бианкалана обаче ще се върне при семейството си отвъд океана с болезнена рана в сърцето. Джино призна, че Джена е най- голямата любов в живота му, но вече тя не означава нищо за него.

Риалити звездата споделя, че останал много наранен от думите й, че връзката им била загуба на време за нея. Тогава Джино осъзнал, че певицата никога не го е обичала истински и дълбоко, както той нея.

Младият емигрант разкри обаче още шокиращи подробности от живота на фолк звездата. Освен че се отнесла нечовешки с него, изхвърлила и родната си сестра. Момичето дори отседнало известно време в дома на Джино, тъй като двамата били близки.

djino-9

А причината Джена да се отнесе така със сестра си била, че искала с годеника й Наско Стоев да са си само двамата в апартамента й. Джино заяви, че тази постъпка на певицата го накарала да я ненавижда още повече. Емигрантът дори коментира, че заради отношението си към сестра си, Джена заслужава да бъде наранена.

Джино призна, че досега пазил и винаги носил в себе си годежния пръстен на фолк певицата. Но решил, че е време да зарадва някой друг с него. Затова решил да го продаде и да дари парите за благотворителност.

Бинкалана направи и още едно смайващо разкритие. Не спал с нито една жена след излизането си от Вип Брадър, противно на писанията, че минал едва ли не всяка известна жена у нас.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *