Джино предложи брак на Джена

djenaЕдна от най-ярките звезди на поп-фолка у нас, Джена,  най- накрая намери човека за себе и нещата са повече от сериозни.

Изпълнителката, която в последно време полага изключително много усилия, за да изглежда добре, сподели, че предложението за брак на нейния любим Джино е било изключително изненадващо за нея. prystenДжена споделя, че въпреки че с Джино вече в продължение на 2 години поддържат трудна връзка от разстояние, са много щастливи, че са се открили.

Поп-фолк звездата, която ще вземе участие в тазгодишното турне на телевизия „Планета“, споделя, че Джино й е предложил  с красив годежен пръстен съвсем изненадващо брак. Предложението на Джино към Джена дошло, докато двамата са релаксирали на едноседмична почивка в Америка.

Изпълнителката е категорична, че е много щастлива от начина, по който Джино й е показал сериозността на намеренията си към нея. Поп -фолк певицата е категорична още, че сватба ще има, но не желае да издава подробности около този факт, защото вече е решила да опазва от медийното пространство доколкото може личния си живот.
Виж Видеото:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *