Шок! Ц*ц*те на Джена ще се пръснат – певицата още ги наду

Бюстът на Джена продължава да расте! Певицата вече официално може да се похвали, че има най- големите ц*ц* в чалгата, след като разкри резултата от поредната си пластична операция.

djena-silikon

Че са големи, големи са, но от естетическа гледна точка Джена е заприличала на крава!, възмущават се феновете на певицата. Тя предизвика недоволството им още преди две години, когато си сложи първите кубици в гърдите. Оттогава бюстът продължава да расте, но и да увисва. Това принуди певицата да си направи допълнителна операция за повдигане.

Джена, която иначе се казва Десислава, твърдеше, че си направила бюста, за да си повдигне

Новият силикон на Джена
Новият силикон на Джена

самочувствието. Истинската цел на разградчанката обаче била, с по- големите си гърди да цоца повече пари от любовниците си.

Прелъстен и изоставен възлюбен на певицата, който не само че е милионер, но и депутат, разкри каква всъщност е чалга звездата. Именно от него Джена получава първия си силикон. Красавицата бързо му завъртяла главата, а докато влюбеният депутат се радвал на хубавата си любовница, тя умело започнала да му точи парите.

Баровецът инвестирал към 30 000 в няколко клипа на певицата. После Джена проплакала, че няма собствен дом в София и поискала да й купи. Желанието й веднага било изпълнено. Накрая чалгаджийката съвсем му се качила на главата и го карала всеки месец да праща по 1500 лева на семейството й в Разград.

Депутатът обаче постепенно започнал да усеща, че всъщност си плаща лукса да е влюбен и да спи с красива и известна жена. Ударът обаче дошъл, когато разбрал, че не е единственият мъж в живота й. Оказало се, че докато му цоца парите, минала през леглото на колегата си Тони Стораро, с когото имала близо 6- месечна връзка.

Докато разбере истината обаче, вече й бил уредил изгоден банков кредит в размер на 300 000 лева. Разбира се, след като я разкарал, спрял да го плаща, което му донесло ново главоболие – дни наред разярената чалгаджийка му вдигала скандали по телефона защо не го изплаща.

Потърсена за коментар, фолк звездата изобщо не отрече историята, напротив. Джена нарече бившия си благодетел „смешник“ и заяви, че не го е карала да й помага, той сам искал.

Джена. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/3O2Bm0VQO4A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *