Джена на меден месец със… свекърва си! Истината за сватбеното пътешествие Само Тук:

djena-nasko-9

Джена и съпругът й Наско се оказа, че не са били само двамата на медения си месец. Пресните младоженци били придружени от …родителите на Малкия Канар.

Певицата и съпругът й тръгнали за медения си месец веднага след сватбата на 3 юли. Двойката си избрала гръцкия остров Закинтос, за да се отдадат на почивка след напрежението покрай венчавката си.

След краткото си усамотение обаче, Джена и Наско се присъединили към родителите му, които били на остров Тасос. Свекървата на фолк дивата, Надя Стоева, разкри, че сватбеното пътешествие реално било за цялата фамилия.

djena-meden-mesets

Истината за медения месец на Джена предизвикала ехидни усмивки и коментари от страна на някои колежки. Тръгнаха подмятания, че фолк звездата вече никъде не може да се усамоти с мъжа си, тъй като родителите му са постоянно с тях. Припомняме, че месеци преди сватбата, Джена се премести в къщата на Канарите в село Катуница.

Недоумение буди и скромната дестинация за сватбено пътешествие, която си избраха най- обсъжданата двойка през последния месец. Гърция е толкова достъпна, че можеш да отидеш там по всяко време. А целта на медения месец е да отидеш на някое екзотично място.

А като се има предвид, че Джена и Наско събраха близо 1 милион от сватбата си, буди недоумение защо не са си позволили нещо по- запомнящо се.

В „Пайнер“ обаче се шушука, че фолк дивата е изпълнила заветната си цел – да влезе в музикантска фамилия. Така Джена си е подсигурила хляба за десетилетия напред и може да е спокойна, че винаги ще има работа, дори когато вече не е сред актуалните имена в поп фолка.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *