Диляна Попова е бременна с момче

Мъжка рожба ще зарадва след няколко месеца Асен Блатечки и Диляна Попова. Манекенката е бременна в четвъртия месец, така че наесен се очаква да се роди бебето.

asen-blatechki-dilyana

Диляна Попова е на върха на щастието. Красивата актриса мечтае за бебе, още когато навършила 20 години. По време на дългата си връзка с Дичо моделката много настоявала да си направят детенце, но певецът все се дърпал. Това станало и повод за раздялата им, коментират запознати.

blatechki-semeistvo
Катерина и Асен

 Асен Блатечки пък има дъщеря на 14 години, плод на любовта му с колежката му Катерина. Момиченцето е кръстено на майка си. Доскоро щастливото семейство обаче се разпадна, след като актьорът не успя да превъзмогне раздялата с любовницата си Диляна и най- накрая заживя официално с нея.

 Двамата обаче нямат никакво намерение да се женят , пише хотарена.ком. Блатечки всъщност нямаше брак с досегашната си жена Катерина и сигурно е много щастлив от решението си навремето да не минава под венчило, тъй като сега тя не може да претендира за имуществото му.

 Катерина дълго се бори да спаси семейството си – от няколко години се опитваше да превъзмогне мисълта, че Асен й изневерява с красива жена като Диляна, но накрая манекенката успя да заеме официално мястото й.

Диляна Попова. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ZRc-bzQicHM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *