Разкрити! Асен Блатечки заряза жена си заради Диляна Попова

Тайната любов на Асен Блатечки и Диляна Попова най- после е разкрита. Въпреки че от година двамата тотално отричат връзката си, папараци ги спипаха да влизат в общия им дом.

blatechki-popova

Искрата между двамата пламна на снимачната площадка на „Стъклен дом“. Любовниците веднага бяха разкрити, но и двамата се хвърлиха яростно да отричат аферата. Въпреки това, изненадващо жената на Асен Блатечки го изгони от дома им. След няколко месеца обаче даде още един шанс на прелюбодееца.

Докато обаче съпругата му Катерина се надяваше, че си е взел урок, не след дълго бдителни папараци спипаха Асен Блатечки да влиза в тайна любовна квартира. Актьорът влязъл късно вечер, и се бавил няколко часа. Вече е ясно с кого е бил там – с манекенката Диляна Попова. Входната врата, пред която са снимани Блатечки и красавицата, е същата, където преди месеци asen-dilqnaбеше издебнат актьора.

Говори се, че отскоро любовниците най- накрая решили да спрат да се крият. Блатечки признал на жена си Катерина чувствата си към Диляна Попова и тя спокойно приела ситуацията – вероятно вече се била примирила след толкова много изневери.

Бившата любовна квартира на Асен и Диляна вече станала техния общ дом. Дъщерята на актьора, която е на 13 години, също приела, че баща й си има нова жена. Детето вече идвало в новия дом на баща си.

Асен Блатечки и Диляна Попова обаче все още криеха връзката си от медиите. Но след като вече са разкрити, едва ли дълго време ще се крият.

Асен и Диляна. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/l1mYUDu5xaQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *