Диляна Попова не иска брак с Асен Блатечки

078d7bd965d5f420504bacb309dc39af

Веднага щом се раздели с жена си Катерина,  Асен Блатечки побърза да  предложи брак на новата си бременна изгора Диляна Попова.

Според запознати още щом се развел  със съпругата си Катерина, от която има дъщеря, актьорът побързал да предложи брак на бременната си любима. Близки до звездната двойка издават, че навръх велик ден Асен Блатечки изненадал красавицата Диляна Попова с пръстен, но тя го отрязала.  Диляна Попова отклонила предложението на Блатечки, защото искала да запази свободата си. Това обяснение звучи странно от устата на бременна жена, която планира да отглежда детото си заедно с баща му.

d

 Близки до Диляна Попова издават,че всъщност тя изобщо не е сигурна, че Блатчеки е мъжът за нея, а просто, както всички знаем,  от много време насам искаше да има бебе. Освен това моделката не била убедена, че Асен няма и нея да зареже като Катерина и да я замени с някоя новоизгряваща красавица. Тези въпроси обаче едва ли са на дневен ред, тъй като най-вероятно и Диляна, и Асен се вълнуват само около наближаването на раждането на рожбата им.

Диляна и Асен! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *