Истината! Диляна Попова е бременна от Асен Блатечки

Наскоро разобличените любовници Асен Блатечки и Диляна Попова очакват вече бебе. Оказа се, че манекенката е бременна вече в четвъртия месец. Това ще е второто дете на актьора , който има дъщеря на 14 години от доскорошната си съпруга Катерина.

blatechki-dilyana

Блатечки и красивата моделка делят общ покрив от близо шест месеца, говори се в столичните арт среди. Любовниците криха връзката си близо две години, но едва преди половин година решили да заживеят като семейство.

Искрата между двамата пламна на снимачната площадка на сериала „Стъклен дом“ през 2012. Скоро след това новината избухна в медиите, но актьорът и красивата му колежка категорично отрекоха слуховете с официално обръщение. Въпреки това, лъжата им не успя да скриеblatechki-popova истината за отношенията им.

Блатечки и Диляна Попова на няколко пъти се разделяха, а актьорът се прибираше дълбоко разкаян при официалната си половинка Катерина. Явно обаче любовта между актьора и манекенката е толкова силна, че двамата решиха най- накрая да престанат да се крият.

Асен Блатечки признал пред жена си, че не може да остави Диляна и иска да живее с нея. Съпругата му Катерина приела възможно най- спокойно ситуацията. Според започнати обаче, истинската причина актьорът да поиска раздялата е бременността на любовницата му.

Само преди седмица връзката на Асен и Диляна стана явна за всички, след като бяха заснети да се прибират заедно в общия им дом. Почти веднага обаче се появиха слухове, че двамата вече чакат първото си дете. Актьорът и красавицата все още си мълчат, но новината за бременността на манекенката намери потвърждение от близки на двойката.

Асен Блатечки. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *