Деси Цонева пие алкохол от сутринта!

 

desi-tsoneva-4

Деси Цонева продължава да шокира зрителите с неадекватното си поведение. Вече никой не се изненадва от факта, че изобщо не е в траур, нито скърби по покойния си баща.

Излязоха наяве нови нелицеприятни черти на характера на щурата вип- наследница. По количество изпит алкохол на ден, няма нито един съквартирант, който може да мине Десислава. Дори Жоро Софкин, докато беше вътре.

desi-tsoneva-alkohol

Цонева започва да пие още от сутринта. Щом изпразни една чаша, веднага отива в кухнята и си сипва нова. И така до вечерта, когато вече градусът на настроението й много висок. Започва трудно да говори, става видимо неадекватна, а често и агресивна.

Засега обаче никой от съквартирантите не смее да й направи забележка и не крият бутилките алкохол, както постъпваха със Софкин. Преди да се изпокара с Жана, двете стояха до малките часове, смееха се на висок глас, крещяха и лудуваха.

Певицата и внучката на Коста Цонев обаче вече не са приятелки. Деси Цонева обяви война на доскорошната си приятелка. Обвини я в лицемерие и фалш и започна да вербува други съквартиранти за каузата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *