Нож в гърба! Деси Цонева настройва съквартирантите срещу Жана Бергендорф!

desi-tsoneva-gloria

Разрив между трите най- близки приятелки в къщата – Жана Бергендорф, Деси Цонева и Глория Петкова.

Певицата вбеси дружките си с изказването, че за нея било най- важно Биг Брадър да е доволен, а не, че някои съквартиранти доста й са се обидили. Жана заяви, че въпреки явните и скрити нападки срещу нея, това е игра и всички са там, за да я играят.

На четири очи, Деси сподели с Глория, че извън къщата няма как вече да е приятелка с певицата. Моделката пък прие буквално думите на Жана, че не я интересува колко им е било трудно на участниците заради нейната мисия. Глория стигна до там да се заключи в тоалетната и да плаче, за да си опази дрехите и гримовете.

jana-bergendorf

Деси Цонева заяви пред Глория, че Жана е лицемерна. Доскорошните приятелки на певицата я обвиниха още в липса на възпитание, безпардонност. Деси продължи да повтаря, че Жана й е направила много лошо впечатление. А Глория я подкрепи и заяви, че сълзите й в изповедалнята са били фалшиви.

Но Цонева явно още преди началото на Вип Брадър е била вдигнала мерника на Жана Бергендорф. Няколко месеца по- рано двете участваха в „Черешката на тортата“ и щерката на покойния Митко Цонев сподели, че още тогава й направило впечатление колко лицемерна е певицата. Деси заключи, че Жана плаче на сила.

След като си казаха всичко на четири очи, Деси и Глория започнаха да се оплакват от певицата пред останалите съквартиранти. Кака Лара също се присъедини към заверата срещу Жана, като подкрепи думите на бившите й приятелки.

Когато научи за злостните нападки на Деси и Глория, Жана тотално побесня.

На следващата сутрин напрежението ескалира. Алек още със ставането си, започна да се оплаква, че е нахапан от бълха. Около него се скупчиха кака Лара, Глория, Деси, Виковете на Алек и Деси разбудиха Жана. Певицата избухна гневно към композитора като го напсува. А малко по- късно навън, Деси и Алек продължиха да злословят зад гърба й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *