Деси Слава се срина след влизането на Зарко в къщата

desi-slava-1

Деси Слава изпадна в нервна криза след влизането на бившето й гадже Зарко в къщата на Биг брадър ол старс. Щом го видя, певицата започна да плаче неудържимо и трудно успя да се стегне, за да го поздрави.

Още с влизането си в къщата, фолк дивата непрестанно говори за бившия си приятел Зарко. Това стана ясно от неин разговор с Борислав и Ваня Джаферович, в който хърватинът отбеляза, че певицата не спира да говори за Зарко. Деси постоянно разказва на съквартирантите си как ММА боецът може да прави всичко, колко е силен, колко е умен и пр., сякаш той все още й е гадже.

desi-slava

Очевидно е, че блондинката продължава да страда по бившия си възлюбен. Деси Слава дори призна, че той е голямата й любов и че към никой друг не е изпитвала подобни чувства.

Влизането на ММА боецът в къщата тотално срина певицата. Засега е известно, че Зарко ще остане само ден в Биг брадър. Какво ще се случи между двамата, предстои да видим.

Деси Слава и Зарко имаха връзка няколко години. Преди няколко месеца обаче се разделиха. Според певицата, причина била, че не му е родила дете. Но Зарко отрече това да е поводът за раздялата им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *