Деси Слава фалира! Изгуби 700 бона от фалиралия си канал – DS TV

Деси Слава

  Няколко мъчителни години продължиха напъните на чалга фурията Деси Слава да се вклини в печелившия бизнес с тв каналите, робуващи на фолка.

В крайна сметка русата певачка олекна с около 700 000 лева покрай проекта DS TV, мълвят злите езици.

Замисленият като фирмен канал на звездата проект претърпя пълно фиаско, злорадстват нейните врагове. Деси Слава се опита да го продаде, но безуспешно. Някакви бизнесмени все пак го взеха, но под условие – с опция за връщане, за обратно изкупуване.

Вкарали тази клауза в договора, тъй като нямали никаква представа от това как се прави телевизия. Това в крайна сметка ги отървало от неизгодната покупка.

Уверили се сами, че телевизията на Деси Слава е пълен батак, те се възползвали от клаузата за връщане и така каналът продължава да си е на Деси Слава. И сигурно ще е неин за цял живот. Защото никой не го иска.

Сетне певицата спря телевизията, за да не губи още и още пари. Според запознати, в последните седмици от съществуването си по този канал са пускали единствено и само клипове на Деси и на нейното протеже – изпълнителката Джамиле.

След като теглила чертата, Деси Слава с ужас установила загубата на около седемстотин бона, шушукат в гилдията. Проблемът е, че едва ли някога ще си ги избие.

Певицата имаше проблеми покрай телевизията си и поради факта, че нито една компания не е зад гърба й – а тя, въпреки, че е много талантлива и безспорно отлична певица, си е просто една независима изпълнителка.

И поради това се сблъсквала с пренебрежението на останалите медии, които излъчват главно собствената си продукция и неглижират останалите.

В концепцията на DS TV беше заложено да се редуват български и чужди парчета. И така да се привлече широка аудитория. Пробивът обаче остана мираж. Правата на музиката и клиповете се оказаха много скъпи за Деси Слава. А на разменни начала никой не искал да работа с нея.

Така Десито се оказала напълно изолирана – делфин сред акулите в медийния бизнес.

Вместо да се отчая обаче, гордостта на Раднево, както е известна певицата, махнала с ръка и е решила, че ще преглътне финансовата загуба.

Само едно нещо много я дразни, споделила тя пред най-близките си приятели – че врагове и зли сплетници наричат фалиралия й канал не с истинското му име, а с подигравателното прозвище „Резил ТВ“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *