Дъщерята на покойния Димитър Цонев влиза във Вип Брадър! Дават й рекорден хонорар:

desi-tsoneva-mitko

Дъщерята на покойния Димитър Цонев – Десислава, влиза във „Вип Брадър“! Макар че още е в траур, наследницата на именития тв водещ ще участва във воайорското шоу.

Продуцентите я ухажват месеци наред, но баща й категорично забранил да влиза във „Вип Брадър“. След внезапната му кончина обаче, сега от продукцията предлагат на Деси 100 000 лева, за да влезе.

Дъщерята на Димитър Цонев има желание да се включи, но все още се колебае дали да пренебрегне последната воля на баща си. Ако реши да подпише със Вип Брадър, Деси била категорична, че ще дари парите на фондацията, която ще носи името на баща й.

Деси Цонева и Янчо Таков- младши
Деси Цонева и Янчо Таков- младши

От години Десислава Цонева е известна като луда глава в столичния хайлайф. Тя беше много близка на Малък Тошко беше първа писта на купоните му, изобилстващи от алкохол и кокаин.

Двамата обаче се изпокараха жестоко. Бившият съпруг на Десислава, Янчо Таков- младши, завел сина им – също Янчо, на купон у Тодор Славков. 4- годишното дете станало свидетел на дива пиянска оргия, обилно поръсена с „бело“.

Дъщерята на Митко Цонев нападна публично Малък Тошко, а той й отвърна с нелицеприятни епитети и снимки на самата нея от скандалните й изяви на въпросните партита.

Деси и Янчо Таков- младши имаха кратък брак. След развода, Цонева го разкости в медиите, като го обвини, че взима наркотици пред сина им и не дава никакви пари за издръжката му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *