Митко Цонев набута пак щерка си в телевизията

Димитър Цонев с дъщеря си Деси
Димитър Цонев с дъщеря си Деси

Дъщерята на Димитър Цонев – Деси, отново застана под светлините на телевизионните прожектори. Бившата снаха на Янчо Таков, който има внучка от нея, отново пое по пътя на баща си Димитър Цонев. Чаровницата вече се изявява като светски репортер в конкурентната на Би Ти Ви – ТВ7. Тя поема щафетата от Теодора Иванова в „Жените говорят“, която очаква първото си дете Деси казва, че е много щастлива, задето е част от екипа, и нямала търпение да се заеме с новата си работа.

Внучката на Коста Цонев искала да има собствена гримьорна и специален човек, който да се грижи за кучето й, което носи в чантата си навсякъде.

Цонева настоявала и за специална френска вода, която да й се доставя в студиото, температурата в което да е 25 градуса. Продуцентите на шоуто Иван и Андрей са се съгласили с всичко друго, но не и с температурата, на която държала Деси, тъй като и без това в студиото на предаването ставало прекалено задушно.

Деси открай време се държала като звезда. Още като студентка по журналистика в УНСС ходела на лекции с любимото си куче, което носела в чантата си.

Телевизионният дебют на Цонева започна в БНТ в предаването „В неделя със“, където се изявяваше за кратко като репортерка при баща си. След като забременя от Янчо Таков-младши, излезе в отпуск по майчинство. Деси се завърна в публичното пространство миналата година, когато вдигна скандал на протестиращите край Евксиноград и ги напопържа в социалната мрежа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *