Даниел Златков и жена му с уникален рекорд в леглото след „Вип Брадър“!

Футболистът Даниел Златков разкри истината за отношенията със съпругата си Агнес. Бившият му съквартирант журналистът Антон Стефанов заяви, че спортистът бил пред развод с половинката си.

Коментаторът на риалити шоуто разкри още, че синът на Златков го изгонил от вкъщи, защото имал любовница. Затова българският Роналдо помолил журналиста да се обади на жена му и да й обясни, че няма такова нещо.

Оказа се, че историята на Антон Стефанов няма нищо общо с действителността. Съпругата на футболиста още преди седмици опроверга клюката и защити мъжа си. Тя заяви, че интригата е дело на завистливи жени, които искат да й вземат съпруга.

Дори да е имало някакви семейни дрязги, Даниел Златков се похвали, че отношенията с жена му са повече от идеални. И разкри как е върнал семейната хармония след 2- месечното отсъствие от дома заради участието си във „Вип Брадър“.

Футболистът се изфука, че с жена му счупили кревата след излизането му от къщата. Цели 9 часа не могли да се наситят един на друг, заради дългото му отсъствие, похвали се той.

По този начин Златков сложи край на спекулациите за семейния му живот. Футболистът и жена му Агнес имат две деца – син на 7 години и дъщеря на 2.

В къщата той призна, че му било неприятно от късите тоалети на жените. Най- вече от тези на Джулиана Гани, която едва си прибираше бомбите и се нуждаеше от няколко души, които да й помагат, за да се облече. А след разпасаното ергенско парти на Даниел Петканов и стриптийза на моминското на Алекс, беше напълно убеден, че жена му ще го изгони. Но това не само, че не се случи, но и семейството им е още по- сплотено.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *