Даниел Златков не е на себе си! 7- годишният му син му разби сърцето! Ето какво се случи:

daniel-zlatkov-1

Семейна драма тормози футболиста Даниел Златков. Българският Роналдо понесъл тежък удар, при това от 7- годишния си син, разкри журналиста Антон Стефанов.

Веднъж седмично участниците във „Вип Брадър“ имат право да се виждат със семействата си, докато са в къщата. При една такава среща, 7- годишното дете на футболиста му заявило в очите, че след шоуто не искат да се прибира вкъщи. Момченцето му изцепило, че у дома знаят какво е правил преди да влезе в къщата на „Вип Брадър“ и затова трябвало да си търси нов дом след участието в риалити шоуто.

Даниел Златков останал шокиран от думите на сина си и много се притеснил. Помолил Антон Стефанов да се обади на жена му, щом излезе от къщата, и да й каже, че не й е изневерявал.

Даниел със съпругата си Агнес
Даниел със съпругата си Агнес

Футболистът твърди, че става въпрос за недоразумение, което той в момента не може да изясни на половинката си заради участието в шоуто. Точно преди влизането му във „Вип Брадър“ приятелка на съпругата му го срещнала в компанията на негова роднина и нейна приятелка. Аверката на жена му побързала да го обвини, че си има любовница.

Антон Стефанов разкри, че съпругата на Златков му е бясна и дори обмисля да му поиска развод след като излезе от къщата.

Футболистът не случайно се притесни, че след фриволното му поведение с танцьорките на ергенското парти на Даниел Петканов, жена му може да го изхвърли. А еротичния танц на мъжете на моминското парти на Алекс Богданска, още повече влоши положението.

Маргарита Хранова и Сашка Васева се опитаха да го защитят като казаха, че не е направил нищо лошо и не намират по- разкрепостените му танци за осъдителни. По- младите жени в къщата, като Джулиана Гани и Енджи Касабие обаче му заявиха, че е прекалил.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *