Чудо! Мария прости на жената, която й отмъкна бившия съпруг

mariya

Фолк дивата Мария сложи край на студената война с бившия си съпруг Митко Андонов и половинката му Никол, която й го измъкна изпод носа.

Дълги години певицата не си говореше с бащата на дъщеря си Марая и дори не му позволяваше да я вижда. В свои интервюта многократно се изказваше лошо за него и го обвиняваше, че не се грижи за първото си дете.

Всичко лошо помежду им обаче вече е в историята. За четвъртия рожден ден на сина си Иво, Митко Андонов и жена му Никол заведоха него и сестричката му Марая в Дубай. Бившата и настоящата половинка на Митко Андонов постоянно си изпращаха сърчица. Под една снимка на децата им, бяха написали „нашите ангели“.

Марая с братчето си Иво в Дубай
Марая с братчето си Иво в Дубай

Мария и Никол демонстрират повече от приятелски отношения. На младини, двете всъщност наистина са били близки. Но впоследствие се оказа, че Митко Андонов е „слагал рога“ именно с близката й приятелка.

Малко след развода с фолк дивата, бизнесменът се ожени за красавицата Никол, която скоро след това му роди и дете.

Мария се ядосваше, че Митко Андонов не се сеща за дъщеря им Марая, заради новото си семейство и открито го нападаше. Отношенията между тримата обаче вече са изгладени. В името на децата си, певицата и бизнесменът заровиха томахавката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *