Дъщерята на Мария стана модел! Ето с какво още се занимава малката Марая:

maria-dashteria-3

Фолк дивата Мария е от амбициозните майки, които затрупват децата си с куп ангажименти, освен ученето. Певицата е решила да превърне дъщеря си Марая във всестранно развита личност с много таланти.

Наследницата на Мария е едва трети клас, а едва намира време за игри. Момиченцето учи в англо- американското училище и е сред най- добрите ученици в него. Освен с уроците обаче, Марая ходи на курсове по пеене, рисуване, танци и дори тренира баскетбол.

Наскоро дъщерята на фолк дивата дефилира за първи път като модел на известен моден бранд за деца.

maria-dashteria-4

Мария не крие, че като дете е израснала много бедно. Сега, когато има вече финансови възможности, певицата е решила да осигури на дъщеря си всичко – най- доброто образование, развиване на различни таланти и най- хубавите дрехи.

Фолк дивата дори направи нещо, което от години отказваше – да прости на бившия си съпруг Митко Андонов и настоящата му жена Никол. Мария се сдобри с бащата на дъщеря си и неговата половинка и сега малката Марая вече си има и братче – Иво. Двете деца са неразделни, въпреки че години наред фолк дивата отказваше всякакви контакти с новото семейство на бившия си мъж.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *