Бременната Десислава едва си стои на краката! Вече пее седнала! СНИМКИ:

desi-slava-bremenna-9

Бременната Десислава изпитва все по- големи трудности да работи. Фолк дивата е затрупана с покани за участия, като едва им насмогва. За нея обаче вече е трудно да стои изправена за по- дълго време. Затова, тя изисква от заведението да й осигури място на сцената, където да сяда, когато се измори.

Феновете много се радват на бременната певица и на участията й е фул. За никого не е проблем, че й се налага да стои седнала през повечето време.

desi-slava-bremenna-7

Десислава е в петия месец и вече е качила доста килограми, които й тежат и доста я ограничават в движението. Видимо е наддала с между 10 и 15 кг, като до термина ще качи вероятно още толкова.

Фолк дивата обаче е решила да се задържи на сцената максимално дълго време преди да роди, за да спести пари за периода, докато тръгне отново на работа. Десислава се грижи за издръжката на цялото семейство – големия й син Майки, приятеля й Благой, своята собствена, както и бебето, което носи.

desi-slava-bremenna-8

На певицата никак не й е лесно, тъй като всички разчитат на нея. Тя няма очаквания към гаджето си, че ще се погрижи за прехраната им, тъй като той е съвсем млад и не работи. Благой разчита изцяло на фолк дивата да му подсигури стандарта на живот. Не случайно Деси често отнася бъзици, че има още едно дете, вместо гадже. Но пък Благой се старае да компенсира с грижи и внимание. Фолк певицата признава, че се чувства много щастлива с него. Затова явно не изисква и нещо повече от него. А и вероятно се притеснява да не го загуби, ако започне да го притиска.

Десислава призна, че не се притеснява и от вариант да е самотна майка отново, тъй като вече е минавала по този път.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *