Десислава пълнее ударно от бременността – СНИМКИ:

desi-slava-12

Десислава  трупа солидно количество килограми от бременността. Певицата още е в началните месеци, но вече е качила близо 10 кг.

Фолк дивата доста се е притеснила от рязката промяна във фигурата си, тъй като тепърва й предстои да качва още килограми. Деси ходи още и по участия и се е видяла в чудо как да прикрива окръглената си снага. Въпреки че феновете много й се радват за бременността, тя искала да им спести някое и друго килце, като използвала всевъзможни трикове, като носене на стягащо бельо.

desi-slava-bremenna-6

Певицата и гаджето й Благой признаха в началото на годината, че много искат да имат дете. Но и двамата не се надявали, че ще стане толкова бързо. Десислава научила, че е бременна по време на участието си в „Като две капки вода“ през пролетта. Тя била на строга диета, за да е във форма за шоуто, но веднага я прекъснала, когато лекарите потвърдили благата вест. Затова и до края на предаването гласовитата блондинка се получаваше такива роли за имитация, които да изискват да носи широки и дълги дрехи, за да крие фигурата си.

Десислава е затрупана от покани за участия, заради бремеността й, и засега няма намерение да слиза от сцената. Певицата дори пътува за концерти в чужбина. Гаджето й Благой е навсякъде с нея, за да я обгрижва и да й помага. Въпреки че фолк дивата издържа и него, освен сина си Майки, боксьорът компенсирал с кавалерство и много внимание. Той се стараел нищо да не й липсва, да изпълнява всяко нейно желание и да не я ядосва.

Десислава пък очаквала точно това от него – да е внимателен и да се грижи за нея, тъй като може сама да си вади парите, без да разчита на мъжа до себе си за това.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *