Бременна ли е? Преслава си призна: Да, вярно е, че напълнях

През последните седмици бременността на фолк дивата Преслава беше сред най- пикантните теми. Певицата има връзка от лятото с бизнесмена Павел Лазаров, а през последния месец рязко напълня.

Преслава не крие, че е качила цели 7 кг. Причината обаче не е бременност. Певицата призна, че гаджето постоянно й готви, което се отразило на фигурата й. Павел искал кльощавата му приятелка да качи няколко килограма и за целта я захранвал с вкусни гозби, лично приготвени от него.

Като видяла, че само за месец- два е качила 7 кила, Преслава много се притеснила. Тя се зарекла вече да внимава повече какво яде и да наблегне на спорта.

Допреди три- четири години, фолк дивата беше сред най- пищните дами в бранша. А огромният й естествен бюст беше нейна запазена марка. Преслава не крие, че наднорменото тегло винаги я е притеснявало и когато най- после успя да се справи с него, отново стана скандал. Плъзнаха слухове, че причината да се стопи е злоупотреба със забранени вещества.

За първи път от много време насам, Преслава афишира официално връзката си. Тя признава, че Павел е много специален за нея и се надява да се окаже голямата й любов. А защо не и баща на детето й в бъдеще. Двамата вече живеят заедно. Но и навън също не се разделят.

Влюбените гълъбчета прекарват всяка свободна минута заедно. А Павел не пропуска участие на Преслава – хем да я държи под око, хем да я пази от досадни фенове или пияни свалячи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *