Преслава изуми с наедрял корем! Очаква ли бебе от Павел? СНИМКИ:

Преслава демонстрира подозрително наедряло коремче на снимки от последните си изяви на живо.

Пикантните кадри веднага събудиха подозрение, че фолк дивата може да е бременна от новото си гадже Павел Лазаров. Двамата имат връзка от началото на лятото, така че не е невъзможно певицата да е в първите месеци.

Преслава не крие, че е лудо влюбена в бизнесмена с тъмно минало. Тя признава, че връзката им е много сериозна и се надява отношенията им да се задълбочат. Двамата са неразделни и почти са заживели заедно. Павел е навсякъде с нея – и по участия, и по снимки.

Когато тя няма ангажименти, предпочитат да си стоят вкъщи. Наскоро Преслава демонстрира кулинарни умения във видео на живо, в което се похвали, че прави салатката за любимия си мъж. За приготвянето на манджите обаче, отговарял той. Фолк певицата похвали Павел, че често й готви, така че нищо чудно просто да е качила няколко килограма покрай ястията му.

Бизнесменът има едно дете от бившата си съпруга Емилия. Докато беше бременна, той я остави, за да върти любов със Златка Райкова. Дори сключи църковен брак с плеймейтката, тъй като тогава още нямаше официален развод. Но след 2-3 години, любовта му с Русата Златка се изчерпа и той я заряза. Върне се за кратко при жена си, но не след дълго отново се разделиха.

След Златка Райкова, Павел започна връзка с плеймейтката Мария Цветкова. Двамата бяха заедно 5-6 години, през които и изчезнаха напълно от медийното пространство. Преслава е първата му сериозна приятелка година- две насам. А междувременно бившата му Мария Цветкова открадна съпруга на богатата наследница Алекс Арабаджиева – милионерския син Стайко Стайков.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *