Благой Георгиев пак отърва развода! Но за да омилостиви Есмер, направи нещо много грозно…

blago-djizasa

След месеци на поредната дълбока криза в брака си, Благой Георгиев и рускинята Есмер стоплиха семейните отношенията в Дубай. Футболистът се показа като примерен съпруг и баща, а половинката му сияе от щастие.

През март звездната двойка отново беше на крачка от развод. Есмер изтри снимките на Благой от профила си в социалните мрежи и изля реки от тъжни любовни стихове. Футболистът  пък беше изхвърлен от семейното жилище и се прибра за известно време в България. Причина за поредния семеен скандал отново бил слабият ангел на Джизъса.

blago-djizasa-1

Футболистът доста се изплашил, че при евентуален развод съпругата му ще прибере половината от богатството му и даде всичко от себе си, за да се сдобрят отново. И този път явно му се е получило, тъй като семейството отново е щастливо.

Благо реши да заведе жена си Есмер на почивка в любимия им Дубай, за да я поглези подобаващо. Както винаги, той не пестил нито пари, нито сили, за да угоди на всеки неин каприз. Двамата са взели със себе си и сина им Елай. Футболистът не пропусна да се похвали в социалните мрежи какъв грижовен баща е, като показа снимка как помага на мъника да цопа в морето.

blago-djizasa-2
Благо със сина си Елай

Оказа се обаче, че от семейната почивка липсват другите две деца на Благой – от връзката му с Христина Витанова. Есмер пожелала този път да отидат само тримата, без да ги взимат, за да си починат на спокойствие. Двойката разчита на услугите на бавачка и за нея едва ли щеше да е проблем да гледа още две деца. Благо явно  решил да си замълчи, за да не дразни съпругата си и приел и това условие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *