Есмер изгони Благо Георгиев! Втори звезден развод само за месец

Благо и ЕсмерМария и Гущеров явно повлякоха крак и сега втора звездна двойка е пред окончателна раздяла. Това са Благо и Есмер

Бракът между двамата е на приливи и отливи, но този път нещата явно са сериозни. Футболистът се е прибрал в България, уж да продава фланелки и гащи със своя лик и да открива нова модна линия, но не бърза да се върне. По-точно не смее да се върне, тъй като няма къде.

Любимата му Есмер го е изгонила за пореден път и май няма намерения да си го прибере. От известно време тя пълни профила си в Инстаргам с гневни постове срещу мъжете, предателството, болката от любовта  и пуска тъжни стихове.
Танцьорката отново е изтрила общите снимки със съпруга си и е оставила само своите и тези със сина им Илай.
Причината да изхвърли любимия си е доста сериозна. Всички знаят, че футболистът е доста шавлив и трудно удържа мъжкото си достойнство в панталона. На няколко пъти се заговори за негови изневери с български бръмчалки, или оборотни руски красавици.
Благо Есмер бременнаЕсмер преглъщала и прощавала, вярвала му, че само го клеветят, той се кълнял във всичко свято, че не е прегрешил, а лоши хора искат да ги разделят. Всичките му номера минавали, докато шампионката по аржентинско танго не го заварила в доста разгорещена поза с личната й гримьорка. Двамата мислели, че е на репетиции и се отдали на страстта си, но тя се върнала и ги спипала на калъп.
Този път Благо нямало как да излъже, че всичко това й се е привидяло и е плод на халюцинациите й. Той смирено си тръгнал след гневните й крясъци и бързо намерил вратата без да протестира.
В момента двамата живеят разделени, но процедурата по развода все още не е задействана. Футболистът очаква отново да му бъде простено, но явно няма да дочака.
Есмер е категорична, че по-добре без съпруг, отколкото с човек, който непрекъснато ще я лъже.
Тя е разговаряла с адвокатите си и се очаква скоро да заведе дело за развод, казаха близки до танцьорката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *