Бивше гадже на Бербатов разби на пух и прах Николета Лозанова! Ето как я разцепи:

daniela-arnaut-1

Бившето гадже на Димитър Бербатов Даниела Арнаут сравни със земята Николета Лозанова. Повод за бруталната саморазправа стана наглото поведение на бившата жена на Валери Божинов на конкурса Playmate all stars.

Николета не успя да се окичи с титлата за най- емблематична плеймейтка, тъй като победителката беше избрана по нов регламент, а не от журито, сред което имаше доста нейни приятели. Така, короната грабна Златка Димитрова. А Николета най- демонстративно отказа снимка с плеймейтките, избрани в топ 15 и си тръгна нацупена от конкурса.

Но на другия ден се обяви за легенда и победителка в конкурса!

Ето как моделът Даниела Арнаут срази Николета Лозанова:

daniela-arnaut

Враждата между Даниела Арнаут и Николета Лозанова не е от вчера, а датира от 2006 г. Тогава двете участват на конкурса „Мис Плеймейт“. Като основна фаворитка за спечелването на титлата се очертава Даниела Арнаут. Изненадващо обаче за „Мис Плеймейт“ е избрана Николета Лозанова. А Даниела остава нейна подвластничка.

Николета като победителка в "Мис Плеймейт" 2006 г.
Николета като победителка в „Мис Плеймейт“ 2006 г.

Още тогава Арнаут намеква, че Лозанова си е легнала с когото трябва, за да се окичи с короната.

Така или иначе, след скандала с Димитър Бербатов, моделката потъва вдън земя, заради депресия. На следващата година след „Мис Плеймейт“ Даниела Арнаут дава интервю за The Sun, в което разкрива, че имала две години връзка с най- известния ни футболист по това време на Острова. Най- шокиращото е обаче признанието й, че били интимни и когато той вече се срещал с настоящата си половинка Елена.

Скандалът е огромен, а Даниела Арнаут е подложена на публичен линч, заради откровенията си. Моделката изпада в тежка депресия, а впоследствие развива и анорексия. Трябва да й доста време, за да си стъпи на краката. Към момента се препитава като танцьорка и дизайнер на дрехи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *