Биляна Дол би шута на Валери Божинов! Ето какво ги раздели:

valeri-bojinov-biliana-5

Валери Божинов и гаджето му Биляна Дол се разделиха! Двамата няма да живеят заедно поне до януари догодина, след като нашенецът беше безславно изритан от швейцарския „Лозана“.

След провала Божинката се прибра в България, но сръбкинята категорично отказала да го придружи. Родителите й живеят от дълги години в Швейцария и тя много се надяваше с Валери да се устроят там. Биляна дори използва солидни връзки, за да набута Валери в треторазредния „Лозана“. Но и там той не успя да се задържи.

Затова до отварянето на новия трансферен прозорец през януари, Божинов ще поддържа форма в София. Той си направи устата да се върне в „Левски“, докато си намери нов отбор в чужбина. Но столичния гранд категорично го отряза. Така че, Валери Божинов ще трябва да се подготвя сам през оставащите месеци.

valeri-bojinov-biliana-2

Биляна Дол пък решила да се завърне в Белград. Красавицата няма желание да стои в България. А и вероятно ще се опита да уреди нещо за Божинов, за да може той да дойде отново в сръбската столица.

Известно е, че Биляна Дол често влиза в ролята на мениджър на футболиста, когато води преговори с нов отбор. Тя била сред активните преговарящи както за трансфера в Китай, така и за този в Швейцария. Сръбкинята, също така, много стяга Божинов, като непрестанно бди за спортния му режим. А в Швейцария редовно го прибираше от тренировки.

Но колкото и да се старае тя, Валери не успява да покаже необходимото ниво и на бърза ръка го гонят отвсякъде.

Сега големият въпрос е, дали докато си е в България, Божинов няма да се върне към старите си навици на женкар и бройкаджия. Или наистина е толкова влюбен в сръбкинята, че няма да припари до друга. Не е ясно как Биляна ще го следи от Белград и ще успее да го държи на къс повод, както съумяваше до момента.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *