Чудо! Валери Божинов заряза купоните и гаджето, за да бъде с децата си! СНИМКИ + ВИДЕО:

valeri-bojinov-5

Валери Божинов се е отдал изцяло на децата си, след като се завърна от Китай. Футболистът прекара няколко месеца в далечната страна, където игра в третодивизионен клуб. Но след изтичането на договора, реши да не го продължава.

Футболистът се прибра преди няколко дни и оттогава е неразделен с децата си Валери- младши и Никол. Той много се е затъжил за тях и сега се старае да наваксат пропуснатите месеци. Божинката е отсвирил аверите, купоните и дори сръбското си гадже Биляна, за да отдели цялото си време за малчуганите.

Валери разтопи феновете си в социалните мрежи с клипче, на което двамата с дъщеря му Никол оцветяват книжка (виж под статията).

valeri-bojinov-4

Божинов е категоричен, че повече няма да предприема подобни авантюри и да заминава толкова надалече. Но пък парите, които получи от китайския Мейджоу Хака, не бяха за изпускане. Футболистът призна, че животът в далечната страна е много различен от европейския и му било трудно да свикне. Имал проблеми и с адаптацията към климата. Липсвали му и купоните с приятелите. Затова, едва дочакал да изтече договорът, за да се завърнат с Биляна Дол на родните географски ширини.

В момента красавицата се е прибрала в Сърбия, за да се види със семейството си, а и за да може Валери да бъде с децата. И двамата се надяват да му се отвори отново ангажимент в тамошен клуб, като има някаква доза вероятност да се завърне в „Партизан“. Там футболистът се чувстваше най- добре и не скри разочарованието си, когато го отстраниха.

Освен това, Божинката обожава живота в западната ни съседка и не крие, че там купоните са по- яки, отколкото в България. Хората също му допадали повече, защото се държали по- уважително с него.

👩‍🎨❤👨‍🎨

A post shared by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *