Бащата на Благой Георгиев: Есмер е бременна! Ето кога ще се роди бебето:

blagoi-esmer-3

Вече няма съмнение, че Благой Георгиев очаква дете от съпругата си Есмер Омерова. Новината беше потвърдена от бащата на футболиста.

Родителите на футболиста се вълнуват много от появата на третото си внуче, призна бащата на Благой – Георги Георгиев. Той разкри, че много добре се разбира с руската си снаха.

Футболиста има две деца от връзката си с бившата гимнастичка Христина Витанова – Йоана и Давид. Те редовно гостуват при баба и дядо в Суходол.

esmer-bremenna-1

Есмер е забременяла няколко месеца след сватбата. Бременността й е съвсем в началото. Очаква се бебето да се появи на бял свят през лятото.

Щастливото събитие обаче не успява да сплоти съвсем младото семейство. Есмер и Благой наскоро се разделиха за известно време. Рускинята махна всичките им общи снимки от профила си в инстаграм и свали пръстена си. Благой пък се прибра сърдит в България.

След като отшумя скандалът, двамата се помириха и футболистът се върна при жена си в Москва. В отговор, красивата рускиня публикува снимка на бременното си коремче и написа под нея „Твое“.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *