Есмер на Благой Георгиев потвърди бременността си! Ето как го направи:

blagoi-esmer-2

Есмер Омерова продължава да залива профила си в социалните мрежи със снимки на бременното си коремче. Съпругата на Благой Георгиев е в съвсем начална бременност – втория месец.

Този път руската танцьорка е отправила още по- недвусмислено послание, че очаква дете от футболиста. Под селфито, на което докосва вече нарасналото си коремче, Есмер е написала: Твое.

Танцьорката е много слабичка, а по принцип коремът й е плосък от постоянните тренировки. Но на снимките, които качва напоследък, определено се вижда, че коремът й расте. Приятели на рускинята вече й честитят детето. Но засега с Благой не са коментирали темата.

esmer-bremenna-1

Въпреки благата вест, само до преди дни Есмер и Благо Джизъса бяха жестоко скарани. Футболистът дори се беше прибрал в България, за да утешава мъката си в родните чалготеки. Половинката му пък изтри всичките му снимки от профила си.

В крайна сметка, поредната драма в семейството им вече е в миналото. Благой и Есмер показаха на приятелите си в социалните мрежи, че отново са заедно и все така се обичат, като публикуваха обща снимка, на която се целуват.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *