Башар Рахал живее с две жени едновременно!

bashar-rahal-2

Башар Рахал е истински представител на родния си Дубай.

Дори в България той успя да си направи харем и да живее с две жени едновременно. У нас той е дели един покрив с любовницата си Ралица Паскалева, по-известна като д-р Стилянова от „Откраднат живот“. Но през ваканциите е със законната си съпруга Калина.

По-нещастна във връзката е Ралица, която е най-малкият ъгъл на любовния триъгълник. Нея винаги я оставят на изчакване, когато семейството се събере официално и празниците винаги ги кара сама. Но пък прекарва по-дълго време с любимия си, отколкото жена му.

bashar-rahal-1

Калина има много успешна кариера в САЩ и няма никакво намерение да се връща в България и да опазва брака си. Тя живее с двете им деца в Америка и се появява само когато е във ваканция. Башо пък е приел България за втора родина и гради кариера тук и не желае да отиде при семейството си, защото у нас се чувства у дома си и най-важното- по-свободен.

Явно обаче се страхува да признае коя жена обича повече, затова на въпроса коя е най-голямата му любов, отговори – двете му дъщери – Клоуи и Индия.

Ралица упорито иска дете от него, но Рахал е непреклонен. Може да й направи бебе, но няма да се разведе с Калина. Макар и с отворен брак, той държал децата му да имат двама родители. На Калина също не давал да го напусне, въпреки че и тя имала човек до себе си в САЩ, с когото поддържала дискретна връзка, но винаги била сама, когато законният й съпруг идвал на някое от редките си посещения.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *