Башар Рахал заживя официално с любовницата си – д-р Стилиянова от „Откраднат живот“!

Башар дкторкаБашар Рахал има две паралелни семейства. Едното в САЩ, а другото в България. И доста умело лавира между двете, излизайки сух от водата.

От доста време той е хлътнал по красивата актриса Ралица Паскалева, която играе ролята на д-р Стилянова в  „Откраднат живот”. Двамата не се крият и даже живеят в общ дом, за да не се хабят да ходят на срещи или да се чудят у кого ще спят всяка вечер.

Въпреки сериозната си афера с Ралица, актьорът  не смятал да се развежда със законната си половинка Калина, защото тя пък била майка на децата му и той изпитвал старомоден дълг да остане с нея, макар и на разстояние.

В момента той спазва правилото да е с жена си винаги, когато може, а това за негова радост става два пъти годишно. Тя гостува в България по Коледа и остава тук най-много месец, заедно с децата, а после се връща с тях в САЩ. Той пък отива при нея в края на лятото за 20-на дни и пак се прибира в София под предлог, че има много ангажименти.

Башар Мадона
Башар в ролята на Мадона в „Капките“

Калина  има изключително успешна тв кариера в Америка и за нищо на света не би се разделила с работата си. Башар пък е избрал България и смята, че е по-успешен и търсен у нас, въпреки добрите възможности и заснетите филми в Холивуд. Семейството било толкова съвременно и разкрепостено, че никой не искал да знае какво прави другия, докато ги дели цял океан. Така отношенията им оставали перфектни и въпреки дългата раздяла, никой не мислел за развод. Сегашното положение отлично ги устройвало.

Най-прецаканата всъщност е любовницата Ралица Паскалева, която се надявала, че ще успее да откъсне актьора от семейството му и ще свие гнездо с него. Даже била готова да му роди дете. Но той се чувствал като султан и я искал, но само като държанка.

Въпреки това актрисата го чака покорно вкъщи, докато съпругата му е в България, винаги когато може е в публиката на „Като две капки вода“ да го подкрепя. Нищо, че любимият й не може да пее и повечето му роли завършват с фиаско.

И тайно се надавала, че ще стане госпожа Башар Рахал номер 2.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *