Ася Капчикова не издържа! Напомпа си Ц*ците със Силикон! СНИМКА:

asia-kapchikova-3

Ася Капчикова тръбеше, че е различната „Мис Плеймейт“, тъй като няма намерение да прибягва до операция за увеличаване на бюста.

Но така явно си е мислела, докато трупаше слава като гадже на Криско. След раздялата им обаче, настанаха гладни времена за танцьорката.

Капчикова се надяваше да се сдобие с още по- голяма слава с участието си във „Фермата“, но сбърка. Оказа се, че почти никой не гледа фермерското шоу, а още по- малко се впечатлява от вип участниците в него.

Единственото хубаво за Ася обаче беше, че прибра солиден хонорар за участие в продукцията, тъй като подписа договора си преди раздялата с Криско.

Ася Капчикова гордо развя силиконовите си придобивки

Оказа се, че позамогнала се, първата работа на уж естествената „Мис Плеймейт“, е да си направи… силиконови ц*ци.
Ася Капчикова изплаши приятели и фенове в социалните мрежи със снимка от болнична стая и включен абокат в ръката. Всички мислеха, че е преживяла някакъв инцидент и й пожелаваха бързо оздравяване.

Но се оказа, че снимката е от клиниката по естетическа хирургия и е направена малко преди да легне под ножа, за да си увеличи бюста.

Плеймейтката наскоро се похвали вече официално и с новите си придобивки. Капчикова е наляла около 700 кубика в иначе оскъдната си преди това пазва.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *