Шок! Ася Капчикова с потресаващи откровения: Изневерявах на Криско! Той е Комплексар!

asia-kapchikova-krisko-1

Ася Капчикова тотално опозори мъжа, който е направи известна – Криско. Двамата имаха връзка в продължение на година, но през лятото изненадващо се разделиха.

Капчикова призна, че е изневерявала на рапъра, докато са били заедно. Шокиращото откровение плеймейтката направи пред Dee.

Освен разкритието, че му слагала рога, Ася продължи да „налива“ Криско. Капчикова се оплака, че имала мераци за певческа кариера и веднъж м показала заложбите си. Криско й казал, че пее добре, но се постарал да я откаже от мечтата й да стане певица.

Оттам плеймейтката стигнала до извода, че рапърът е комплексар и не иска около него да има хора, които са повече от него. Така Криско ги държал в положение да са зависими от него.

asia-kapchikova-13

Откровенията на Ася смаяха всички, след като рапъра призна, че са се разделили цивилизовано и са останали приятели. Думите на танцьорката по негов адрес, обаче показват, че поне тя не питае особено топли чувства към него след раздялата им.

Звездата на Ася Капчикова изгря преди година, но не толкова, защото спечели „Мис плеймейт“, а защото веднага след това разкри, че Криско й е гадже. А и си остават съмненията, че именно рапърът  й осигури победата в еротичната надпревара. Така за нула време никому неизвестната клубна танцьорка се нареди сред родните вип- ове.

Но пък след раздялата с Криско, звездата на Ася доста помръкна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *