Ася Капчикова изпадна в истерия във „Фермата! Ето Защо:

asia-kapchikova-11

Нервите на Ася Капчикова не издържаха във „Фермата“. Плеймейтката избухна в истеричен плач, заради постоянните критики към нея.

Бившата на Криско беше ратай цяла седмица и старателно извършваше всичките си задължения. Участниците във „Фермата“, които не са от вип- селекцията, обаче постоянно критикуват и недоволстват от работата на плеймейтката. Ася беше обвинена от тях, че скатава храна и не изпълнява заповедите им.

asia-kapchikova-12

Капчикова не успя да преглътне поредната порция обиди от страна на културистката Мария и й кресна: „Затваряй си тъпата уста“.

Елен Колева изненадващо защити актуалната „Мис Плеймейт“ като заяви, че Ася показа, че не е глупава, а е мъжко момиче и може да се труди здраво.

Според актрисата, неизвестните участници във „Фермата“ негодуват срещу вип- участниците, защото мислят, че са привилегировани и не работят толкова, колкото тях.

Ася Капчикова е един от най- трудолюбивите участници в шоуто. Красавицата става още по тъмно, чисти, готви за всички и се нагърбва с всякаква физическа работа, без значение дали е мъжка или женска.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *