Ася Капчикова по Голо Дупе в имението на „Плейбой“

asia-kapchikova-playboy-2

Голото дупе на „Мис Плеймейт“ Ася Капчикова озари имението на Хю Хефнър за годишното парти на „Плейбой“.

Задните части на родната победителка в конкурса лъснаха, още докато пътуваше с луксозна лимузина към легендарната къща на собственика на легендарното еротично издание.

asia-kapchikova-playboy-3

Плеймейтката беше по луксозно бельо, като отгоре се беше наметнала със съвсем лека туника, така че и при най- малкото движение, тялото й да се разголва.

Ася Капчикова замина за САЩ преди пет дни, за да сбъдне мечтата на всяка плеймейтка, а именно да присъства на партито в имението на „Плейбой“. Това беше и голямата награда от тазгодишния конкурс за „Мис Плеймейт“.

asia-kapchikova-playboy-1

След като се върне обратно в България, Капчикова започва участието си в риалити шоуто „Фермата“. Продуцентите леко се прецакаха с актуалната „Мис Плеймейт“, тъй като около нея беше доста интересно най- вече заради връзката й с рапъра Криско.

След като подписа договора с тях и си издейства добър хонорар, Ася се раздели с Кристиян Тилев, както е истинското му име. Със сигурност обаче, Капчикова ще е интересен участник, а може и да изпусне някоя пикантна подробност за отношението си с Криско.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *