Андреа разкри горчивата истина за връзката си с Кубрат Пулев! Виж Тук:

Андреа и Кубрат Пулев са заедно от цели десет години. Но за първи път фолк певицата разкри някои нелицеприятни факти за дългогодишните им отношения.

Оказва се, че боксьорът е доста строг към половинката си, тъй като постоянно й нареждал какво може да прави и какво- не. „Той ми забранява много неща“, призна за първи път блондинката.

Андреа разкрива, че съвместното им съжителство доста прилича на казарма. Кубрат й бил наложил строг режим. Боксьорът изисквал тя да си ляга и да става в точно определен час.
Категорично й забранявал още да пуши наргиле, както и да консумира алкохол. Не й позволявал дори чаша вино.

Въпреки много му забрани, певицата признава, че двамата са много щастливи заедно. Въпреки че реално са разделени през половината от годината, заради тренировките му в Германия.

За празниците Кубрат Пулев си е в България и ще ги прекарат заедно. През зимата той има по- дълга отпуска и тогава с Андреа обикновено си подаряват някоя романтична ваканция – било в чужбина или из някой от зимните ни курорти.

Двамата не обичат да коментират щекотливата тема с евентуалната им сватба. Нито певицата се е разбързала, нито Кубрат. Той първо иска да приключи окончателно с кариерата си в бокса и тогава да създаде семейство. Андреа няма друг избор, освен да приеме решението му. След като напусна „Пайнер“ преди три години, певицата се опитва да създаде песен, с която да пробие на международната сцена.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *