Андреа насмете брутално Криско! Ето каква е причината:

andrea-krisko

Горещ скандал между Криско и Андреа запали социалните мрежи.

Рапърът се похвали с голям професионален успех, който не бил постигнат от нито един българин преди него. А именно, че името му вече фигурира в каталога на световната музикална компания Warner.

Габровецът се изфука, че Bazooka е първата му песен, която ще се завърти в канала за видеообмен на лейбъла. А съвсем скоро щял да представи и версията й на английски.

andrea-krisko-2

Поводът за гордост на Криско обаче трая съвсем малко. Фолк дивата Андреа побърза да го опровергае и го „захапе“, че всъщност тя е първата българска звезда, която била забелязана от Warner. Половинката на Кубрат Пулев заяви, че още преди 6 години хитът й Mine бил одобрен за каталога на компанията.

Макар че през последните години славата на Андреа доста помръкна, тя е сред най- известните български изпълнители извън границите ни. Блондинката има много успехи в съседните ни страни, особено в Румъния. Тя успя да пласира доста свои песни чрез тамошни музикални издатели, което я направи популярна сред северните ни съседи.

Криско пък тепърва ще се пробва да пробие извън България. Рапърът се надява, че чуждестранният лейбъл ще му отвори нови пазари. Но това зависи до голяма степен и от английския му.

В това отношение, Андреа отново го води, тъй като е сред бг изпълнителите, които владеят езика на Шекспир на най- високо ниво.

С амбиции за световен пробив е и тийн сензацията Гери- Никол. Тя обаче засега доста изостава от Криско и Андреа, тъй като няма международен издател. Амбициозната варненка пробва да преведе един от хитовете си на английски, но засега не успява да привлече вниманието на голяма компания от ранга на Warner.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *