Алисия към Николета: Търпението ми се изчерпа!

alisiya

Алисия отвърна със зашеметяваща атака на дългогодишните интриги, в които я забърква Николета Лозанова.

Малко след като Валери Божинов потвърди, че наистина се развежда с плеймейтката, започнаха да се сипят един след друг материали срещу Алисия. Оказа се, че певицата е виновна и за развода на бившата си половинка.

Алисия написа във фейсбук официалната си позиция, като директно посочи, че цялата помия, с която я заливат ежедневно от години, идва от една поръчителка. Певицата мълча дълго време и отказваше да коментира всяка сплетня, в която беше намесвана. Фолкаджийката възнамерявала само да наблюдава докъде ще стигне в злобата си врага й. Но търпението й вече се изчерпало.

nikoleta-praznik

Алисия заяви, че няма нищо странно в това, че Валери се вижда със сина си. Певицата обаче не може да приеме, че детето й се оказва в епицентъра на скандали, целящи да ударят нея самата.

Не е тайна, че от години Николета засипва интернет пространството със злостни пиар статии, в които цели да охули и подиграе бившата половинка на Валери Божинов. Алисия й отвръщаше по същия начин, но след известно време престана да се занимава и замлъкна. Плеймейтката обаче така и не се отказа от медийната война, дори и сега, когато вече не ги свързва нито Валери Божинов, нито Ники Михайлов.

Алисия. ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/UQNfOtdh9aM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *